Период
  • 30.03.2019 – 07.04.2019
от 3468 лева

Специална цена до 30.11.2018г.

ПРОГРАМА:

ПЪРВИ ДЕН: 10:15 ч. – среща с водача под информационното табло за заминаващи полети на терминал 2 на летище София. 12:15 ч. - отпътуване за Доха с полет на Qatar Airways. Кацане на летището в Доха в 18:05 ч. местно време. Възможност за нощен тур на Доха с екскурзовод на български (с доплащане 65 лв. Екскурзията се организира при минимум 15 участника и се заявява и заплаща преди пътуването.) - Турът включва фото пауза пред Музея на ислямското изкуство, крайбрежната улица Корниш с гледка към красиво осветените небостъргачи на Доха, старото пристанище и паметника Перла. Следва посещение на пазара Уакъф. Там ще имате възможност да посетите магазини за злато и бижута, парфюми, ръчно изработени традиционни за страната изделия, различни видове птици сред които и соколи. Обща продължителност около 2 часа. Завръщане на летището.

ВТОРИ ДЕН: В 02:45 ч. – отпътуване за летище Денпасар, Бали. Пристигане в 17:30 ч. Трансфер до хотела в Убуд. Настаняване в хотела. Вечеря и нощувка в хотел Alaya Resort Ubud**** или подобен.

ТРЕТИ ДЕН: Закуска. Целодневна екскурзия с включен обяд и екскурзовод на български - посещение на храма Тама Аюн – основният храм на кралството Менгви, построен през 1634 г., разходка из автентичния пазар Кандикунинг и посещение на храма Улун Дану – един от основните шиваистки храмове на Бали, намиращ се на бреговете на езерото Братан. Връщане в хотела в Убуд. Вечеря и нощувка в хотел Alaya Resort Ubud**** или подобен.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН: Закуска. Свободно време за почивка в хотелския комплекс или разходка из Убуд. По желание – целодневна екскурзия Пенглипуран – Кинтамани - Тирта Емпул с включен обяд и с екскурзоводско обслужване на български (с доплащане 97 лв. на човек. Екскурзията се организира при минимум 10 участника и се заявява и заплаща преди пътуването.) – посещение на типичното балийско село Пенглипуран, където ще можете да се потопите в автентичната атмосфера, да разгледате къщите и да се запознаете с начина на живот на местните, от времето преди Бали да се превърне в туристическа дестинация. Продължаване към селцето Кинтамани, от което се открива величествена гледка към връх Батур, под който се крие активен вулкан. Обяд в местен ресторант с гледка към езеро Батур. Следобед – посещение на храма Тирта Емпул, известен със своите свещени изворни води, в които хиндуистите от Бали извършват ритуално пречистване. Завръщане в хотела в Убуд. Вечеря и нощувка в хотел Alaya Resort Ubud**** или подобен.

ПЕТИ ДЕН: Закуска. Трансфер до 5-звезден луксозен комплекс в Нуса Дуа – един от най-известните курорти на Бали (45 км). Настаняване в хотела. Свободно време. Вечеря и нощувка в Nusa Dua Beach Hotel & SPA***** или подобен.

ШЕСТИ ДЕН: Закуска. Свободно време за плаж, спа и почивка в 5-звезден луксозен комплекс. По желание – рафтинг по река Аюнг с включен обяд в хотел Royal Pitamaha (с доплащане 99 лв. на човек. В цената се включва екипировка). Връщане в Нуса Дуа. Вечеря и нощувка в Nusa Dua Beach Hotel & SPA***** или подобен.

СЕДМИ ДЕН: Закуска. Свободно време за плаж, спа и почивка в 5-звезден луксозен комплекс. По желание – целодневна екскурзия с включен обяд до храма Бесаких (с доплащане 99 лв. на човек. Екскурзията се организира при минимум 10 участника и се заявява и заплаща преди пътуването.), намиращ се на един от склоновете на връх Агунг. Бесаких е най-големият и най-почитаният хиндуистки храм в Бали. Местните го наричат „храмът майка“. В комплекса се намират 23 отделни, но свързани храма, а гледката от склоновете на планината е омагьосваща. По пътя към храма се спира в селцето Батубулан, за да се насладим на представление с традиционния балийски танц Баронг. Посещение на водопада Тегенунган – една от големите природни забележителности на Бали. Следва посещение на храма Бесаких. Обядът се прави преди или след храма в зависимост от това колко е напреднал денят, като е на блок маса в местен ресторант с прекрасна гледка към връх Агунг. Връщане в Нуса Дуа. Вечеря и нощувка в Nusa Dua Beach Hotel & SPA***** или подобен.

ОСМИ ДЕН: Закуска. Свободно време за плаж, спа и релакс в 5-звезден луксозен комплекс. Вечеря и нощувка в Nusa Dua Beach Hotel & SPA***** или подобен.

 

ДЕВЕТИ ДЕН: Закуска. Трансфер до летище Денпасар. Отпътуване за Доха с полет на Qatar Ariways в 09:25 ч. Пристигане в Доха в 14:00 ч. местно време. Отпътуване за София в 15:50 ч. Кацане на летище София в 21:00 ч.

 

 

ДАТИ И ЦЕНИ:

30 март 2019 – от 3468 лева на човек

Ранни записвания до 30.11.2018г.

 

Цени на човек в лева според настаняването:

КАТЕГОРИЯ

НАСТАНЯВАНЕ В 4* ИЛИ 5* 
ДО 30.11.2018 Г.

НАСТАНЯВАНЕ В 4* ИЛИ 5* 
СЛЕД 30.11.2018 Г.

цена на възрастен в двойна стая

3468 лв.

3599 лв.

цена на човек в индивидуална стая

4389 лв.

4258 лв.

цена на трети възрастен в стая

3468 лв.

3599 лв.

* Количеството тройни стаи е ограничено и подлежи на потвърждение.
* По заявка предлагаме специални цени за деца до 10 г. в стая с двама възрастни.
Отстъпката е около 600 лв.

 

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
САМОЛЕТЕН БИЛЕТ С QATAR AIRWAYS;
ЛЕТИЩНИ ТАКСИ;
ЧЕКИРАН БАГАЖ;
РЪЧЕН БАГАЖ;
7 НОЩУВКИ В ХОТЕЛИ 4* И 5* НА БАЗА НОЩУВКА СЪС ЗАКУСКА И ВЕЧЕРЯ;
ТРАНСФЕРИ ЛЕТИЩЕ – ХОТЕЛ – ЛЕТИЩЕ;
ТРАНСПОРТ ПО ПРОГРАМАТА;
ВОДАЧ ОТ АГЕНЦИЯТА;
ЕКСКУРЗОВОДСКИ УСЛУГИ ПО ОПИСАНАТА ПРОГРАМА;
ВХОДНИ ТАКСИ В ПОСЕЩАВАНИТЕ ОБЕКТИ.
 

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
РАЗХОДИ ОТ ЛИЧЕН ХАРАКТЕР
СПЕЦИАЛНО УПОМЕНАТИТЕ С ДОПЛАЩАНЕ ЕКСКУРЗИИ И УСЛУГИ;
БАКШИШИ;
ЗАСТРАХОВКА OТМЯНА НА ПЪТУВАНЕ
МЕДИЦИНСКИ ЗАСТРАХОВКИ – 2 ЛВ. НА ЧОВЕК НА ДЕН.

 

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ:

Екскурзия до Пенглипуран – Кинтамани - Тирта Емпул с включен обяд - 97 лв.

Екскурзията се организира при минимум 10 участника и се заявява и заплаща преди пътуването.

Описание: посещение на типичното балийско село Пенглипуран, където ще можете да се потопите в автентичната атмосфера, да разгледате къщите и да се запознаете с начина на живот на местните, от времето преди Бали да се превърне в туристическа дестинация. Продължаване към селцето Кинтамани, от което се открива величествена гледка към връх Батур, под който се крие активен вулкан. Обяд в местен ресторант с гледка към езеро Батур. Следобед – посещение на храма Тирта Емпул, известен със своите свещени изворни води, в които хиндуистите от Бали извършват ритуално пречистване. Завръщане в хотела в Убуд.

 

Рафтинг по река Аюнг с включен обяд - 99 лв.
В цената се включва екипировка.

 

Екскурзия до храма Бесаких с включен обяд - 99 лв.

Екскурзията се организира при минимум 10 участника и се заявява и заплаща преди пътуването.

Бесаких е най-големият и най-почитаният хиндуистки храм в Бали. Местните го наричат „храмът майка“. В комплекса се намират 23 отделни, но свързани храма, а гледката от склоновете на планината е омагьосваща. По пътя към храма се спира в селцето Батубулан, за да се насладим на представление с традиционния балийски танц Баронг. Посещение на водопада Тегенунган – една от големите природни забележителности на Бали. Следва посещение на храма Бесаких. Обядът се прави преди или след храма в зависимост от това колко е напреднал денят, като е на блок маса в местен ресторант с прекрасна гледка към връх Агунг. Връщане в Нуса Дуа.

 

Нощен тур на Доха - 65 лв.

Нощен тур на Доха с екскурзовод на български - с доплащане. Екскурзията се организира при минимум 15 участника и се заявява и заплаща преди пътуването. Турът включва фото пауза пред Музея на ислямското изкуство, крайбрежната улица Корниш с гледка към красиво осветените небостъргачи на Доха, старото пристанище и паметника Перла. Следва посещение на пазара Уакъф. Там ще имате възможност да посетите магазини за злато и бижута, парфюми, ръчно изработени традиционни за страната изделия, различни видове птици сред които и соколи. Обща продължителност около 2 часа.

 

Цената на допълнителните екскурзии и услуги, заплатени по време на пътуването е с 20% по-висока!

 

ОПИСАНИЕ НА ХОТЕЛИТЕ ПО ПРОГРАМАТА:
Alaya Resort Ubud****:
курортът се намира на изключително живописно място сред оризови полета и предлага външен басейн и фитнес център. Гостите могат да се възползват и от безплатен следобеден чай и плодове. Луксозно обзаведените стаи разполагат с тераса, а артистично декорираните бани са с мраморен под. Курортът разполага с два ресторанта, в които се сервира индонезийска и интернационална кухня. Предлага се безплатно WiFi.

 

Nusa Dua Beach Hotel & SPA*****: курортът е разположен сред тропически градини и предлага 3 външни басейна и частен плаж. Хотелът е проектиран, така че да прилича на балийски дворец и предлага най-различни дневни занимания като уроци по балийски танци, гмуркане и водна гимнастика. Луксозно обзаведените стаи разполагат с тераса. Хотелът разполага с няколко ресторанта, в които се сервира както местна, така и интернационална кухня, и с 4 бара, в които можете да опитате местните коктейли. Безплатно WiFi се предлага на гостите на територията на целия курорт.

 

 

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Продължителност на полетите:

  • София – Доха и обратно: около 4 ч. и 30 мин. в посока
  • Доха – Денпасар: около 9 ч. и 45 мин.
  • Денпасар – Доха: около 9 ч. и 35 мин.

Туроператорът не носи отговорност за променено от авиопревозвача полетно разписание!


Условия за плащане: Записването се извършва срещу внесен депозит в размер на 50% от стойността на туристическия пакет и сключен договор за организирано пътуване. Заплащането на остатъка от изцяло дължимата сума се извършва не по-късно от 65 дни преди обявената начална дата на отпътуване.


Такса прекратяване:

  • ако прекратяването е до 85 дни преди датата на отпътуване, Потребителят не дължи такса прекратяване (ако това не противоречи на анулационните условия на авиопревозвача при закупени самолетни билети);
  • ако прекратяването е от 84 до 65 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 30% от цената на организираното пътуване в лева;
  • ако прекратяването е от 64 до 35 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 70% от цената на организираното пътуване в лева;
  • ако прекратяването е под 35 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 100% от цената на организираното пътуване в лева.


Минимален брой записани за осъществяване на екскурзията: Екскурзията се осъществява при минимум 20 туриста. В случай че минималният брой записани за осъществяване на екскурзията не е достигнат, туроператорът може да анулира пътуването като възстанови на пътуващия изцяло всички плащания, направени за туристическия пакет, без да дължи допълнително обезщетение. Туроператорът е длъжен да уведоми пътуващите за анулирането на екскурзията, спазвайки условията на чл. 89 ал. 7 т. 1 от ЗТ.


Визи: Български граждани пътуват до Индонезия без визи. Нужен е само задграничен паспорт, валиден поне 6 месеца след датата на завръщане.


Местна валута: Индонезийска рупия (IDR)


Здравни изисквания: Няма специални здравни изисквания.

Екскурзията не е подходяща за лица с ограничена подвижност.


Медицинската застраховка към туристическия пакет е с доплащане от 2 лв. на човек на ден. Полицата е с общо покритие 10 000 ЕUR и включен асистанс, като покрива възникнали медицински разноски от злополука или акутно заболяване, медицинско транспортиране и репатриране.

Туроператорът предлага на туристите да сключат застраховка „отмяна на пътуване“, която покрива разходите за прекратяване на договора за туристически пакет от страна на пътуващия.


Цените на организираните екскурзии са пакетни и са изчислени при валутен курс: 1 щатски долар = 1,6 лева.

 

 

 

RU25102018