от 155 лева

ПРОГРАМА:
1-ви ден
Отпътуване от Русе в 06.00 часа -бензиностанция ОМВ срещу ЖП гара. Посещение на Ресиловски манастир.Отпътуваме към близкото село Овчарци. Посещение на Овчарченския водопад, феерия от водни пръски и магически предавания. С пада си от 39м, той е най-високият от 7-те водопада и приковава погледа с прекрасното си водно ветрило. Преходът до водопада е по лека, красива еко-пътека и продължава около 20-30 мин. След това отпътуваме към Сапарева баня. Ще видим отблизо най-горещият гейзер в Европа, а после ще разпуснем в лечебната гореща вода на местната Баня. Минералната вода тук е 38 градуса и лекува заболявания на костите, ставите, сухожилията и др. Не забравяйте банските си ! Който не желае да се потопи в горещата вода ще има свободно време, за да опознае красивото рилско градче. Пристигане и настаняване в хотел в местността Паничище/ Сапарева Баня, на 1400м надморска височина. Кратка почивка и свободно време. Нощувка.

2-ри ден
Закуска и качване с лифта до хижа Седемте езера. Предлагаме ви пешеходен тур, който ще продължи няколко часа. Ще посетим 5 или 6 от вълшебните езера, лагера на бялото братство, вдъхновен от Учителя Петър Дънов, ще пием жива вода от извора “Ръчичките” и дори още.. Степента на трудност на прехода е средно висока. В случай, че имате трудности с вървенето и продължителността на прехода, района на хижа Седемте езера е изключително място за разходка, а може лесно да отидете и до 1-вото езеро (Долното).След “зареждащия” ден в района на Седемте езера се прибираме отново към хотела. (време за стягане на багажа)

3-ти ден
Закуска. Отпътуване за Пазарджик и разглеждане на  туристически обекти в града!
Отпътуване за Русе и пристигане късно вечерта.

 


ДАТИ И ЦЕНИ:
05-07.09.2020

с тръгване от РУСЕ – цена 155 лева на човек
с тръгване от РАЗГРАД – цена 175 лева на човек /при минимум 8 записани!!!/

 

Цената включва:
2 нощувки със закуски х-л в Паничище/Сепарева баня
транспорт с микробус/автобус
екскурзоводско обслужване
по желание - посещение на минарална баня в Сапарева баня /вх. такса  НЕ Е в цената/

Цената не включва:
входна такса на минералната баня/басейн - около 10 лева
такса за лифта – 12-18 лева в двете посоки
входни такси за посещаваните места
Задължителна застраховка  до 70 год. - 3.00 лв. / за целия тур.пакет / на човек

 

Допълнителна информация
Цените на входните такси на музеите и други туристически обекти, фериботи, корабчета и др. атракции са информативни и фирмата не се обвързва с тяхната абсолютна точност !

Минимален брой туристи - 40 човека

Начин на плащане: В брой или по банков път. При записване се внася депозит 30% и се доплаща до 10 дни преди тръгването.

Необходими документи за резервация - 3 имена (по лична карта или паспорт) ; ЕГН на всеки турист и тел. за връзка !

Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи - 5 дни преди датата на тръгване !!!

Забележки: Агенцията си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата при определени и независещи от агенцията обстоятелства ! При покачване цената на горивата, агенцията си запазва правото да актуализира цените си за предстоящи пътувания, независимо кога са направени резервациите!

 

 

 

МНК04092020Т