от 75 лева

ПРОГРАМА:
1-ви ден

Тръгване от Русе 05:00 часа – бензиностанция OMB / срещу ЖП гара Русе /. Отпътуване за Пловдив – разходка в Стария град. Продължаваме към  Асеновград с посещение на Кукленски манастир –свободно време. Ранен следобед посещение на Рибната църква в Асеновград. Отпътуване за Кръстова гора. След пристигане в Светата обител, настаняване на желаещите в базата на манастирски комплекс “Кръстова гора-Света Троица”. Кратко запознаване с обектите на Святото място, местата за поклонение, лечение и аязмото в манастира. По желание - посещение на старата църква “Света Троица”, църквата ”Покров на Пресвета Богородица”, 16 броя параклиси, лековитите извори, посещение на Скалата на здравето, на аязмото за лечение на очите. Свободно време за вечеря и разходки. Нощувка.

2-ри ден
В 08:30 часа отпътуване за Бачковския манастир с чудотворната икона на Св. Богородица – свободно време. Посещение на Асеновата крепост и Араповски манастир. Отпътуване за   Русе – пристигане късно вечерта.

 

ДАТИ И ЦЕНИ:
26-27/09/2020, 10-11/10/2020

 

с тръгване от РУСЕ – цена 75 лева на човек
с тръгване от РАЗГРАД – цена 95 лева на човек /при минимум 8 записани!!!/

Нощува се в туристическата спалня на Кръстова гора!

Цената включва:
• Транспорт с лицензиран автобус/ микробус
• Екскурзоводско обслужване;
• Беседи в туристически обект;
• нощувка

Цената не включва:
 *Задължителна застраховка  до  80 год. - 2.00 лв./човек/ за двата дни на тур.пакет
• Входни такси за туристически обекти
• Пътуващите заплащат нощувките на място

Допълнителна информация:
Цените на входните такси на музеите и други туристически обекти, фериботи, корабчета и др. атракции са информативни и ТО не се обвързва с тяхната абсолютна точност !

Минимален брой туристи - 40 човека

Начин на плащане: депозит 30%, доплащане до 10 дни преди тръгването.

Необходими документи за резервация – 3 имена (по лична карта или паспорт) и ЕГН на всеки турист, тел.за връзка !

Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи – 5 дни преди датата на тръгване !!!

Забележки: Агенцията си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата при определени и независещи от агенцията обстоятелства ! При покачване цената на горивата, агенцията си запазва правото да актуализира цените си за предстоящи пътувания, независимо кога са направени резервациите!

 

 

 

МНК04092020Т