от 129 лева

ПРОГРАМА:
1-ви ден
Отпътуване от Русе 6:00  ч. от бензиностанция ОМВ срещу ЖП гара по маршрут Обнова - Враца. Посещение на красивата пещера "Леденика". Шоуто "Звук и светлина" в пещера Леденика е уникално и неповторимо. Във вътрешността на цялата пещера се представя аудио и светлинна хореография. Отпътуване за пещера Венеца - една от най-красивите в Северозападна България. Вътрешността на "Венеца" е покрита с цветни кристали и тлагания, чиито вид се обяснява с липсата на кислород за дълъг период от време. Отпътуване за Видин - посещение на крепостта "Баба Вида". Свободно време. Настаняване в хотел. Свободно време. Нощувка.

2-ри ден
Закуска. Отпътуване за пещера Магурата /Пещерата притежава богати по форма и размери образувания-сталактити, сталагмити, сталактони, синтрови джобчета, пещерни бисери, "пещерно мляко"/ - посещение. Свободно време за обяд. Посещение на Белоградчишките скали - уникални скални образувания, разположени в западния Предбалкан и бхващат район, дълъг 30км. и широк 15км. Този възхитителен природен феномен е изваян от стичащата се дъждовна вода и ветровете в продължение на 200 милиона години, превръщайки безформения камък в скулптури наподобяващи митични същества, човешки силуети, животни и птици. Отпътуване за Русе - пристигане късно вечерта.

 

ДАТИ И ЦЕНИ:
19-20/09/2020, 17-18/10/2020

с тръгване от РУСЕ – цена 129 лева на човек
с тръгване от РАЗГРАД – цена 149 лева на човек /при минимум 8 записани!!!/

 

Цената включва:
Транспорт с лицензиран автобус или микробус / в зависимост от броя на туристите/
представител на фирмата
 1 нощувка със закуска в двойна/тройна стая (единично настаняване се извършва срещу доплащане!)
беседи в обектите

Цената не включва:
задължителна застраховка за лица до 70 год. - 2.00 лв. / за двата дни на тур.пакет /
Входни такси в туристическите обекти:
Леденика: 8лв/6лв,
Венеца: 3лв/2лв/1лв за уч-ци,
крепост „БАБА ВИДА“ -4 лв/2 лв,
Магурата – 6 лв/4 лв,
Белоградчишки скали -6 лв/4 лв,
лични разходи

Допълнителна информация
Цените на входните такси на музеите и други туристически обекти, фериботи, корабчета и др. атракции, които ТО е афиширал, са информативни и фирмата не се обвързва с тяхната абсолютна точност !

Минимален брой туристи - 40 човека

Начин на плащане: В брой или по банков път. При записване се внася аванс 30% и се доплаща до 10 дни преди тръгването.

Необходими документи за резервация - 3 имена (по лична карта или паспорт) ; ЕГН на всеки турист и тел за връзка !

Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи - 5 дни преди датата на тръгване !!!

Забележки: Агенцията си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата при определени и независещи от агенцията обстоятелства ! При покачване цената на горивата, агенцията си запазва правото да актуализира цените си за предстоящи пътувания, независимо кога са направени резервациите!

 

 

 

МНК16092020Т