от 1655 лева

Период:
Очаквайте нови дати за 2019г.!

ДИСНИЛЕНД – ПАРИЖ

Екскурзията включва 1 нощувка със закуска в хотел в Евродисни, двудневна карта за Дисниленд (с нея ползвате неограничено всички атракции в парка Дисниленд и в Диснистудио два дeна), 2 нощувки със закуски в централно разположен хотел в Париж, трансфери (летище - хотел в Дисни; хотел в Дисни – хотел в Париж и хотел в Париж – летище), екскурзоводска програма на български. Лети се с „България Ер” или „Ер Франс”.

 

ПРОГРАМА:

ПЪРВИ ДЕН – 07:20 ч. - Отпътуване от летище София. 09:20 ч. - Кацане на летище „Шарл де Гол” в Париж, трансфер до Евродисни, настаняване в хотела. Картата Ви за Дисниленд вече е валидна. Свободен ден в Дисни. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН - Закуска. До 11.00 ч. – освобождаване на хотела, багажът се оставя за съхранение в специално помещение на хотела. Свободен ден в Дисни. 19:00 ч. - трансфер до Париж. Настаняване в хотела. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН - Закуска. Панорамна обиколка на Париж с автобус и екскурзовод: квартала „Монмартър” (базиликата Сакре Кьор, площада на художниците), Гранд Опера, “Плас Вандом”, “Плас Конкорд”, Шан-з-Елизе, Триумфалната арка, Айфеловата кула, Дома на Инвалидите, квартала Монпарнас, Латинския квартал (Пантеона, Сорбоната, Люксембургската градина). След обяд - разглеждане на острова Сите (катедралата „Нотр-Дам-дьо-Пари”, Пале дьо Жюстис, Светия параклис, Консиержери, площад „Шатле”) и острова Сен Луи. Възможност за посещение на Айфелова кула. Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН - Закуска. Трансфер до летището. 10:20 ч. - Отпътуване за София.

 

 

ДАТИ И ЦЕНИ:

06.12.2018 - 09.12.2018 – от 1655 лева

Цени на човек в лева според настаняването:

КАТЕГОРИЯ

M

N

O

P

Q

цена на възрастен в двойна стая

1655 лв.

1679 лв.

1679 лв.

1779 лв.

2305 лв.

цена на трети възрастен в стая

1355 лв.

1349 лв.

1379 лв.

1379 лв.

1905 лв.

цена на четвърти възрастен в стая

 

1349 лв.

     

цена за дете до 11 г. в стая с 2 възрастни

1275 лв.

1299 лв.

1299 лв.

1359 лв.

1555 лв.

цена за дете до 11 г. в стая с 1 възрастен

1455 лв.

1479 лв.

1479 лв.

1579 лв.

2105 лв.

 

Хотели, които използваме при съответната ценова категория - виж "ХОТЕЛИ" по-долу!

Хотели, които използваме при съответния вариант:

•          Категория M - Дисни: хотел Santa Fe** или хотел Cheyenne** + Париж: хотел Victoria**

•          Категория N - Дисни: хотел Santa Fe** или хотел Cheyenne** + Париж: хотелHavane***

•          Категория O - Дисни: хотел Santa Fe** или хотел Cheyenne** + Париж: хотел Opera Lafayette***

•          Категория P - Дисни: хотел Newport Bay Club*** или хотел New York**** + Париж: хотел Opera Lafayette*** (стаи стандарт)

•          Категория Q - Дисни: хотел Disneyland Hotel**** + Париж: хотел Villa Opera Druot**** (стаи стандарт).

Предлагаме настаняване на полупансион в хотелите в Дисни – цената се предоставя при запитване.

Забележка: Възможността за ползване на тройна или четворна стая в Париж се уточнява след заявката на клиента. 

 

 

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА

САМОЛЕТЕН БИЛЕТ;

ЛЕТИЩНИ ТАКСИ;

ТРАНСФЕР - ЛЕТИЩЕ - ХОТЕЛ В ДИСНИ;

ТРАНСФЕР - ХОТЕЛ В ДИСНИ – ХОТЕЛ В ПАРИЖ;

ТРАНСФЕР - ХОТЕЛ В ПАРИЖ – ЛЕТИЩЕ;

2 НОЩУВКИ СЪС ЗАКУСКИ В ЦЕНТРАЛНО РАЗПОЛОЖЕН ХОТЕЛ В ПАРИЖ, СПОРЕД ИЗБРАНАТА КАТЕГОРИЯ;

1 НОЩУВКА СЪС ЗАКУСКА В ЕВРОДИСНИ В ХОТЕЛИ, СПОРЕД ИЗБРАНАТА КАТЕГОРИЯ;

ДВУДНЕВНА КАРТА ЗА ДИСНИЛЕНД (С НЕЯ ПОЛЗВАТЕ НЕОГРАНИЧЕНО ВСИЧКИ АТРАКЦИИ В ПАРКА ДИСНИЛЕНД И В ДИСНИСТУДИО ДВА ДEНА);

ЕКСКУРЗОВОДСКИ УСЛУГИ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК;

ПАНОРАМНА ОБИКОЛКА НА ПАРИЖ.

 

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА

ТАКСИТЕ ЗА ВХОД В МУЗЕИ, БИЛЕТИ ЗА КОРАБЧЕТА, ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ И ПР.;

МЕДИЦИНСКА ЗАСТРАХОВКА;

СЛУШАЛКИ ПО ВРЕМЕ НА ЕКСКУРЗОВОДСКАТА ПРОГРАМА.

ГРАДСКА ТАКСА (CITY TAX); При нощувки в Париж туристите (без децата под 16 г.) заплащат задължително градска такса (city tax) в размер на около 1,00 евро на човек на ден при настаняване в хотели 2 звезди, 1,65 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 звезди и на около 2,50 евро на човек на ден при настаняване в хотели 4 звезди. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени.

 

 

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Условия за плащане: Записването се извършва срещу внесен депозит в размер на 30% от стойността на автобусните пакети и 50% от стойността на самолетните пакети, и сключен договор за организирано пътуване. Заплащането на остатъка от изцяло дължимата сума се извършва не по-късно от 15 дни преди обявената начална дата на отпътуване.

Минимален брой записани за осъществяване на екскурзията: Всички автобусни екскурзии се осъществяват при минимум 25 туриста, а самолетните екскурзии – при минимум 6 туриста. В случай че минималният брой записани за осъществяване на екскурзията не е достигнат, туроператорът може да анулира пътуването като възстанови на пътуващия изцяло всички плащания, направени за туристическия пакет, без да дължи допълнително обезщетение. Туроператорът е длъжен да уведоми пътуващите за анулирането на екскурзията, спазвайки условията на чл. 89 ал. 7 т. 1 от ЗТ.

Екскурзията не е подходяща за лица с ограничена подвижност.

Медицинската застраховка към туристическия пакет е с доплащане от 2 лв. на човек на ден. Полицата е с общо покритие 10 000 ЕUR и включен асистанс, като покрива възникнали медицински разноски от злополука или акутно заболяване, медицинско транспортиране и репатриране.

Туроператорът предлага на туристите да сключат застраховка „отмяна на пътуване“, която покрива разходите за прекратяване на договора за туристически пакет от страна на пътуващия.

Здравни изисквания: няма специални здравни изисквания.

Паспортни и визови изисквания: До държави от ЕС и Сърбия, Македония, Албания, Босна и Херцеговина, Черна Гора, Швейцария, Швеция, Финландия, Норвегия и Исландия се пътува с валидна лична карта. До всички останали държави се пътува с международен паспорт, валиден най-малко 6 месеца след датата на завръщане.

 

 

 

 

 

 

RU11102018